Vacanța de toamnă

Vacanța de toamnăCopiii de grădiniță vor intra în vacanța de toamnă peste câteva zile, potrivit structurii anului școlar 2022-2023. Aceasta este prima vacanță din noul an școlar, ce a început pe 5 septembrie.

Potrivit structurii anului școlar 2022-2023 ei se vor bucura de vacanța de toamnă 2022 în perioada 22 octombrie – 30 octombrie. Aceasta este o noutate, având în vedere că în anii trecuți, intrau într-o vacanță de toamnă de o săptămână doar copiii de grădiniță și elevii de clasele primare și aceasta avea loc în perioada octombrie-noiembrie.

Structura anului școlar 2022-2023 este una modificată față de anii anteriori, existând o organizare diferită, cu module în loc de semestre și noi vacanțe pentru toți elevii, cum ar fi vacanța de toamnă sau vacanța mobilă. În plus, pe lângă modificarea structurii, anul școlar 2022-2023 vine cu noi reguli pentru elevi și profesori, cum ar fi faptul că se vor elimina tezele, mediile se vor încheia anual și elevii vor beneficia de un plan de învățare individualizat . Noul an școlar este organizat pe 5 module de învățare și are 5 vacanțe.

Elevii și copiii de grădiniță intră în vacanța de toamnă timp de o săptâmână din 22 octombrie, iar al doilea modul începe în data de 31 octombrie și ține până pe 22 decembrie.

Citeşte întreaga ştire: Când e vacanța de toamna 2022 pentru elevi și copii de grădiniță