Despre Noi

Descopera impreuna cu noi Universul creat pentru copilul tau la gradinita Casuta Piticilor | sector 1 Bucuresti !

De ce Gradinita Casuta Piticilor?

Grădinita Casuta Piticilor sector 1 – Bucuresti este autorizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este in curs de acreditare

Echipa nostra

Laura Maria Radu – Miss Laura - grupa mare – Class Teddy–bears

A absolvit Facultatea de Psihologie si Colegiul Pedagogic Elena Cuza cu specializarea invatamant primar si prescolar. Desemenea, detine atestatul de predare a limbii engleze. Dedicarea ei pentru studiul limbiilor straine s-a concretizat prin certificatul Cambridge de competenta lingvistica.
Laura este un nou membru al echipei Casuta Piticilor care vrea, prin entuziasmul si inventivitatea ei sa-i motiveze pe cei mici sa se autodepaseasca si sa exceleze in fiecare aspect al vietii lor. Considera ca lucrul cu “piticii“ implica o responsabilitate enorma, dar aduce cu sine si o bucurie pe masura.
Avand o experienta de 5 ani in domeniul educatiei, in munca cu copiii da dovada de entuziasm si devotament si urmareste dezvoltatea si sculptarea personalitatilor individuale, motivate, optimiste si increzatoare care sa invete din experiente pozitive si sa-si dezvolte bune abilitati sociale in cadrul grupului. Un obiectiv important pe care si l-a propus in acest an scolar este de a-i invata pe copii limba engleza la nivel conversational prin metode moderne. Este o fire vesela, optimista, sensibila.

Alice Cristiana Craciun – Frau Cristiana – grupa mare – Mauschengruppe

Frau Cristiana s-a alaturat echipei noaste in septembrie 2012. Absolventa a Facultatii de Litere Germana – Romana, in prezent studenta la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar. Are o experienta de peste 15 ani in domeniu, fiind o persoana dedicata, responsabila si cu multa dragoste pentru copii.
Ca obiectiv pentru noul an scolar isi propune sa dezvolte personalitatea copiilor prin folosirea unor metode moderne care sa le insufle copiilor dragostea pentru limba germana. Este o persoana sociabila, comunicativa, sensibila.

Maria Stoica –Frau Mariana - grupa mare Soricei – Mauschengruppe

Frau Mariana este spontana, vesela, rabdatoare, comunicativa, adaptabila in situatii neprevazute, energica, creativa.
Frau Mariana face parte din echipa Casuta Piticilor din 2008. Se implica permanent in organizarea taberelor de vara si iarna, a excursiilor. A participat la multe programe de voluntariat si multe proiecte destinate copiilor. Are o dragoste profunda si reala fata de copii, dorind sa construiasca relatii solide si sanatoase cu ei, avand abilitatea de a se apropia cu caldura de ei si a le crea diverse situatii si activitati creative, educative. Isi doreste mult sa le insufle copiilor dragostea pentru limba germana.

Roxana Monica Negoiasa – Miss Roxana – grupa mijlocie – Grupa Fluturasilor

Miss Roxana lucreaza la Gradinita Casuta Piticilor de 5 ani si in prezent este educatoare la grupa mijlocie. A absolvit Liceul pedagogic cu specializarea invatamant primar si prescolar si Masterul de Educatie Presecundara in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei. Detine atestatul de predare a limbii engleze. Roxanei ii plac provocarile si a dovedit acest lucru prin caracterul ei deschis pentru nou in cei 15 ani de experienta in educarea copiilor mici. Este foarte dedicata in tot ceea ce face, interesata de noutatile aparute in sistemul de invatamant si de propria dezvoltare. Si-a sustinut toate gradele didactice in invatamant. Pentru copiii pe care ii are in grupa isi doreste ca acestia sa devina independenti, responsabili si optimisti.

Ana Tiperciuc – Miss Ana – grupa mijlocie – Grupa Greierasilor

A absolvit Facultatea de Psihologie si Colegiul Pedagogic Elena Cuza cu specializarea invatamant primar si prescolar. Desemenea, detine atestatul de predare a limbii engleze. Dedicarea ei pentru studiul limbiilor straine s-a concretizat prin certificatul Cambridge de competenta lingvistica. In prezent urmeaza masterul in limba engleza Open Mind din cadrul Universitatii Bucuresti.
Este omul ideal la locul ideal: grupa mijlocie. Iubeste copiii, iar in munca cu acestia se ghideaza dupa motto-ul: “Un bun profesor nu doar cunoaste calea, ci o arata”. Este o fire ambitioasa, deschisa, optimista si vesela, creativa si cu simtul umorului. Are o experienta de 5 ani si doreste sa ii invete pe copiii sa priveasca partea pozitiva din orice situatie si sa faca fata dificultatilor cu optimism. Este o educatoare perfectionista, perseverenta, mereu interesata de noutati si de propria dezvoltare.

Iulia Harabagiu – Miss Iulia – grupa mica – Grupa Buburuzelor

Este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei si a Facultatii de Teologie. Este o fire deosebita, vesela, sensibila si iubitoare, responsabila în tot ce face, în lucrul cu copiii ei şi cu colegii, este întotdeauna dispusa sa ofere ajutor tuturor celor din jurul ei. A imbratisat aceasta cariera acum 6 ani din dorinta de a intra in ”universul mirific“ al copilariei, acordand totodata o maxima siguranta micutilor prescolari exprimata prin dragoste si sinceritate.

Mariana Ghita – grupa mica Pisicutelor

Miss Mariana s-a alaturat echipei noastre in 2008. Este o persoana cu aptitudini foarte bune de comunicare, calma, echilibrata, sociabila, responsabila, creativa, manifestand afectiune si dragoste fata de copii. A participat la multe proiecte de voluntariat si multe proiecte dedicate copiilor. Miss Mariana este tot timpul cu zambetul pe buze, iar copii o iubesc si o indragesc foarte mult.

Georgiana Grosman – Miss Georgiana - grupa baby – Grupa Iepurasilor

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatie este o educatoare dedicata, iubeste foarte mult copiii, vesela si mereu cu zambetul pe buze. Scopul ei este sa ii ajute pe cei mici sa se acomodeze cat mai usor in colectivitate si sa ii faca sa se simta cat mai bine la gradinita.

Aurelia Bortan – Miss Aurelia – grupa baby – Grupa Piticilor

Are o experinta de peste 20 de ani in domeniul educatiei. Adora copiii si considera ca meseria pe care a ales-o ii ofera cele mai mari satisfactii, zilnic alaturi de cei mici traind cele mai frumoase sentimente. Este o persoana sociabila, sensibila, altruista si foarte grijulie cu copiii ei.

Andreea – Miss Andreea s-a alaturat de curand echipei noastre. A terminat Facultatea de Turism si modulul pedagogic. Miss Andreea se ocupa de ingrijirea si srevirea mesei pentru copiii de la cresa – Grupa Iepurasilor. Este o persoana dinamica si foarte grijulie.

Anisoara Curca – Miss Anisoara este îngrijitoare la Cresa si Gradinita Casuta Piticilor din 2009. Ea este cea care se ocupa de activitatea de îngrijire si curatenie. Este o persoana dinamica, calma, grijulie si dedicata muncii cu copiii.
Geanina Igescu – Miss Geanina este ingrijitoare la Cresa si Gradinita Casuta Piticilor din 2008. Este o persoana dinamica, atenta si foarte iubita de copii. Si pentru ca isi doreste foarte mult sa lucreze cu cei mici, din acest an este studenta a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei – Invatamant primar si prescolar.

Ioana – Miss Ioana este ingrijitoare. Este o persoana foarte calma, foarte atenta si iubita de cei mici. Copiii au incurcat-o de multe ori cu Miss Tanti (sora geamana). Ioana se ocupa de ingrijirea si servirea mesei la grupele mici.

Tanti Milea – este bucatareasa noastra de multi ani. Este forte atenta si grijulie. Prepara cea mai buna mancare si cele mai bune prajituri. Mai ales cozonacii.
Nina Butnariu – este ajutor de bucatar. Este foarte vesela si dinamica. Miss Nina ajuta la prepararea mesei si la servirea acesteia.
Alexandra Turai – asistent medical cu experienta. De este asistent medical in gradinita. Zilnic face triajul copiilor

Andrei Gheorghiu –
Radu Andrei -
Pian -
Andrei Murariu – practica șahul de 19 ani și a obținut numeroase medalii la campionate naționale, europene, precum și numeroase premii la turnee internaționale. Categoria pe care o deține este Mare Maestru Internațional, cea mai înaltă categorie pe care o poate dobândi un șahist.

Pe blog