Despre Noi

Descopera impreuna cu noi Universul creat pentru copilul tau la gradinita Casuta Piticilor | sector 1 Bucuresti !

De ce Gradinita Casuta Piticilor?

Grădinita Casuta Piticilor sector 1 – Bucuresti este autorizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este in curs de acreditare

Despre Noi

Descopera impreuna cu noi Universul creat pentru copilul tau la gradinita Casuta Piticilor | sector 1 Bucuresti !

Asociatia Casuta Piticilor si Little Genius ofera o gama larga de servicii de educatie, supraveghere si divertisment de inalta calitate, prin intermediul unui personal calificat, atent selectionat – in vederea obtinerii unor rezultate remarcabile in ceea ce-i priveste pe copii.

Aici, copiii vor gasi toate ingredientele necesare unei dezvoltari frumoase: dascali minunati, viziune moderna asupra invatamantului, dotari materiale specifice, o atmosfera calda, familiala, vesela, linistita, unde totul se realizeaza in echipa!

Gradinita Casuta Piticilor | sector 1 Bucuresti si-a deschis portile in septembrie 2006 pentru toti copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani, care vor sa se joace invatand si sa invete jucandu-se.

Ne desfasuram activitatea intr-un spatiu ultramodern (500 mp), aflat intr-o zona linistita in sectorul 1 din Bucuresti, usor accesibila, fiind dotat şi amenajat astfel incat copiii sa regaseasca confortul de acasa.

Salile de grupa sunt spatioase, luminoase, vesel colorate, cu multe jocuri si jucarii, locuri de joaca unde nimeni nu se plictiseste.
Spatiul de joaca exterior este generos (700 mp), cu multa verdeata, sigur si bine amenajat.

Gradinita Casuta Piticilor este amplasata pe o strada linistita in sectorul 1 Bucuresti, pe langa Piata Domenii la adresa: Strada Clucereasa Elena nr. 57-61, sector 1, Bucuresti. O harta exacta a locatiei noastre gasiti la Gradinita Casuta Piticilor- contact.

Detalii despre oferta educationala a gradinitei Casuta Piticilor gasiti accesand urmatorul link Oferta educationala gradinita Casuta Piticilor

Pe blog