Despre Noi

Descopera impreuna cu noi Universul creat pentru copilul tau la gradinita Casuta Piticilor | sector 1 Bucuresti !

De ce Gradinita Casuta Piticilor?

Grădinita Casuta Piticilor sector 1 – Bucuresti este autorizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este in curs de acreditare

Curriculum / Evaluare

Gradinita Casuta Piticilor, sector 1, Bucuresti ofera un program de educatie bilingv, roman-englez sau roman-german, bazat pe metode si strategii didactice moderne, activ-participative. In cadrul programului sunt respectate cerintele Curriculum-ului National aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii si ale curriculum-urilor internationale aprobate de Comunitatea Europeana. Aceste curriculum-uri se aplica cu metodele proprii, centrate pe nevoile fiecarui copil.
Unul din scopurile noastre principale este acela de a contribui la dezvoltarea capacitatii copiilor de a comunica fluent in limba de predare (limba engleza sau limba germana) si, in acelasi timp, de a-si imbogati vocabularul si de a-si dezvolta capacitatea de exprimare in limba romana.
Predarea se desfasoara in limba engleza (sau germana, la grupa de germana), exceptie facand activitatile de matematica si scriere, care se predau in limba romana.

In gradinita Casuta Piticilor copiii invata sa aprecieze un stil de viata sanatos, prin exercitii fizice si consumul de alimente sanatoase, isi dezvolta creativitatea si aptitudinile prin arta, muzica si sport, participa la activitati speciale care le stimuleaza cele cinci laturi ale dezvoltarii:

Pe blog